torsdag den 18. oktober 2012

Store bagedag

Storebagedag med ungerne.

Så oprandt dagen(i tirsdags) hvor vi skulle holde bagedag med en veninde og hendes lækre unger. Ungerne glædede sig helt vildt, de var bare klar så de tre store blev sat igang med at røre fyld til kanelsnegle og det kørte bare for dem. Altså lige indtil de besluttede sig at det var sjovere at lege, så det endte med at det blev mig der måtte bage selv:-) men ungerne hygge sig og mødrene havde tid til at snakke. Kanelsneglene mislykkedes og blev helt hårde men så må vi bare bage igen smil.

dagen i dag er blevet tilbragt indendøre med pandekager og mega hygge, så er det jo lige meget at jeg ikke har fået vasket tøj og gjort rent. Det har været så hyggeligt bare at være sammen med de dejlige unger helt nede på deres plan.

tirsdag den 16. oktober 2012

Det er lang tid siden sidst, I får lige et billede af grunden. Lille Emil er hårdt ramt at at det er blevet efterår. Vi kan godt mærke at han lever med en immun defekt, feber on and off, så dårlig mave at han nu er blevet tjekket for gluten allergi og så topper vi den da lige med en gang svamp:-( 

Lige nu er jeg helt vildt glad for at jeg ikke også skal passe et job ved siden af. Men min tanke om alle de hygge/krea projekter vi skulle lave her til vinter skal jeg nok revurdere, tror også at vi overlever uden hjemmelavede julegaver :-)

Det gode er at jeg har fået gang i strikkepindene, jeg har for første gang ever strikket noget færdig. Det blev et par blebukser i uld til Emil og jeg er nu gået igang med en trøje til den unge mand (jeg har fået bagstykket færdig så mon ikke jeg er nød til at fortsætte hihi)

Lige nu nyder vi efterårs ferien med regn og rusk som gør det oplagt at bage og hygge med ungerne så det skal dagen tilbringes med smider lidt billeder ind i morgen  knus sille