onsdag den 12. september 2012

så blev det hverdag

Nu har vi i det lille hjem officielt overstået det sidst af den afslappede sommer. Jeg skal da lige love for at hverdagen har meldt sit indtog i denne uge. det er kun onsdag og jeg glæder mig allerede til at det bliver fredag og vi kan gå på weekend:-) Ugen har stået på opstart at div fritids aktiviteter, det forgår for de små med mor som træner på tre forskellige gymnastik hold. Så jeg er kommet til den selverkendelse at næste år holder jeg ikke sommerferie fra træningen, er jo øm i muskler jeg ikke viste jeg havde:-) Måske det ikke bliver bedre af at jeg samtidig er gået i gang med den store livsstilsændring og det giver altså hovedpine at undvære sukker (bedre kendt som cola) og alle min kopper hygge kaffe i løbet af dagen. Jeg håber at det vender hurtigt.

søndag den 9. september 2012

umm jeg elsker søndag aften

Så blev det endelig til mor tid på sofaen med en kop kaffe og min mac. Jeg elsker når jeg kan sidde og reflektere over den uge der lige er gået og glæde mig til den vi skal igang med. De små er puttet og de store hygger med deres kammerater, faren kobler af med hans play station, det giver lige et par timer til mig hvor jeg kan gøre lige det jeg har lyst til.

 Jeg har brugt dagen på at forberede lillepigens fødselsdag i morgen. Måske jeg ikke kan kalde hende lillepigen mere, hun bliver 8 år og er stor og selvstændig:-) Hun har bestilt flødeboller der skal deles ud i klassen. Kage når hun kommer hjem fra skole og endelig nachos til aftens mad.

Vi skal starte dagen med flag og sang, jeg elsker fødselsdage. Pigebarnets højste ønske er alt tøj der er lyserød eller lilla, så det er der indkøb sammen med nogle glimmer elastiker (ikke lige morens smag ) men prinsessen elsker det jo mere tøset jo bedre.


min lille  supermand i mors hjemme design

Min Famile og jeg

Vi er nok det man kalder en atypisk familie. Jeg kalder det bare min dejligt store familie. Vi er far, mor og 7 dejlige unger i alderen 2 til 14 år. Dertil kommer det så at lige pt går jeg hjemme med lillemanden som har en immun defekt og at alle vores dejlige unger er født meget for tidligt.
Jeg har arbejdet som leder i Dansk supermarked og været super glad for det. Jeg har lige haft et år som studerende, så det er en helt anden verden at blive hjemmegående husmor, men jeg elsker det selv om min mand og veninder mener at jeg er den nye Kirsten Hyttemayer.Jeg elsker at lave det hele fra bunden og bage og sylte.